Comments ( 5 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Fijne boswandeling met als start een mooi vergezicht van de omgeving, deze omgeving is sowieso aan te raden voor elke wandelaar en natuurlijk zijn in dit gebied vele wandelingen te lopen. Er is zitten een paar hellingen in de route, maar ja wat had je anders gedacht in dit mooie 5 sterrenlandschap.

  • Huub Beckers Maastricht

   Let op tijdens mijn wandeling Maart 2020 was LODGE 7 “tijdelijk”gesloten, laat Jos ,via het contactformulier, weten als het restaurant weer open is.

 • Robert Blom

  Let op! Het kan aan mij hebben gelegen dat ik nog niet helemaal goed wakker was, maar op deze korte route toch tweemaal volledig fout gelopen. Advies: lees heel goed de routebeschrijving en kijk goed om je heen, want in het bos lijkt veel hetzelfde!
  Hedenochtend op pad vanaf de parkeerplaats van Lodge7 en direct het bos in. Bij punt 1 dien je bij het verbodsbord 1 rechtdoor te lopen, maar kijk goed, want er staan op 50. wel 3 verbodsborden dus hier ging ik al mis. Na de route herpakt te hebben heerlijk wandelen, bergop en bergaf door het Vijlenerbos en met enige regelmaat ontzettend mooie vergezichten als je de moeite neemt even het pad te verlaten en de diverse weilanden op te zoeken. Bij punt 2 waar wordt gesproken van een houten afsluitboom is deze overigens vervangen door een ijzeren afsluitboom. Na dik een uur wandelen en 5,9 km op de ’teller’ was de route voltooid en weer een mooie ervaring rijker.

 • John en Annie

  Vandaag deze mooie duidelijk beschreven wandeling door het hoogst gelegen bos van Nederland gelopen..

 • G.Kuipers en familie

  Vanmiddag deze route gelopen. Prachtige boswandeling. Routebeschrijving en route in orde.
  Alleen jammer dat er op het laatste gedeelte van de route erg veel mountainbikers reden, dit
  zou verboden moeten worden in dit mooie natuurgebied.

Leave a Comment