Comments ( 3 )

 • Leon

  Leuke route afwisselend door bos en weilanden.
  Het begin is wel even 2 km over asfaltweg.
  Het laatste stuk als je via het weiland naar het sportveld loopt heeft prachtige vergezichten.

 • Robert Blom

  Al vroeg op deze zondagochtend op pad vanuit Mechelen en wat een verassing als je dan zo’n route voor de voeten krijgt. Vooraf nog gedacht hier ken ik het allemaal wel, maar wat zaten er veel onbekende en ‘verborgen’ pareltjes aan paadjes in deze route verwerkt. Genoten van begin tot einde en dat met perfecte zomerse temperaturen.

 • Conny van Limpt

  Rond 12.00 uur vanuit Mechelen vertrokken, eerst een koffie en Limburgse vlaai to go en daarna aan de wandeling gestart. Een mooie wandeling eerst een stukje asfalt met vele vakwerkhuizen, om daarna door het prachtige bos met diverse uitzichten en klimmetjes en afdalingen, er zijn op de route voldoende rustplaatsen. We hebben met een rustpauze een kleine 3 uur gelopen. Een echte aanrader

Leave a Comment