Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Elsloo ’n “Pareltje” van ’n dorp, mooi bewaart dorpsgezicht. Een fijne korte route om kennis te maken met al dit moois in deze omgeving. gevarieerd en makkelijk begaanbare wandelpaden.

  • Robert Blom

    Tot grote verrassing vanmorgen een zonnetje na een verregende/stormachtige derde Kerstdag en dus snel op pad voor deze ‘oude’ wandeling vanuit Elsloo. Korte, maar erg leuke wandeling met op het begin en einde een stuk(je) door het Kasteelpark, bezoek aan de buurtschap Catsop en bij de plaatselijk kapel op de heenweg even een kaarsje branden. Onderweg is het afwisselend stil en dan weer iets luidruchtiger door de A2 die in de verte ligt en de veelvuldig overkomende vliegtuigen. Genoten van de wandeling en de beschrijving die prima op orde was.

Leave a Comment