Comments ( 2 )

  • jos

    Het typische Heuvellandschap,met zijn prachtige vergezichten, komt tijdens deze wandeling goed tot uiting. De holle wegen (met dassenburchten!)zijn schilderachtig. Regelmatig treffen we een wegkruis aan. De prachtige vakwerkhuizen, de bomen in volle bloei en het gekwinkeleer van de vogels; het blijft genieten! De om- en beschrijving is nog steeds volledig actueel.
    Martien en Jo

  • Robert Blom

    Hedenochtend de 1e wandelgidszuidlimburg wandeling van 2020. De auto in Tebannet geparkeerd en op pad. Het was heerlijk wandelweer en na enkele dagen flinke regen weet je ook wat je onderweg te wachten staat en daarin werd ik dan ook absoluut niet verrast. Het was behoorlijk glibberen, glijden en keuzes maken waar je het minst diep zou wegzakken in de drek. De wandeling over veelal leuke en nieuwe weggetjes voor mij was desondanks goed te doen. Na dik 2,5 uur wandelen het eindpunt weer bereikt. Routebeschrijving nog tip-top in orde.

Leave a Comment