035. Heijenrath

Comments ( 7 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een leuke route, heb al vaker gezegd je hoeft niet over landsgrenzen om door een prachtige omgeving te wandelen. Over de plateau’s wandelend ( Margraten en Eperheide ) en dan de leuke vergezichten, De route gaat langs velden en wegen en leuke paden.

 • Robert Blom

  Op deze geweldig mooie zaterdag in de Lente weer opgemaakt voor een ‘dubbel’ en na deze wandeling en een picknick pauze op de parkeerplaats in Slenaken wandeling 33. Heijenrath nog gewandeld. Met start in Slenaken was deze wandeling direct flink stijgen door het bos naar de oorspronkelijke start in Heijenrath. Vanaf hier via allerlei veld en bos weggetjes op pad naar Pesaken. Na flink afdalen is het dan na een kort stukje asfaltweg weer tijd om flink te klimmen via een grasveld en allerlei leuke bospaadjes en weilanden bereik je uiteindelijk Reijmerstok. Vanaf hier gaat het via eerst een weiland en vervolgens enkele kilometers veldwegen naar Beutenaken. In Beutenaken zelf allerlei leuke paadjes achter de woningen langs waar ik niet eerder ben geweest en na een korte afdaling is het dan nog een kronkelende weg langs de Gulp om weer bij de parkeerplaats te komen. Leuke wandeling, vrij rustig en route prima in orde!

 • Willem

  Vrijdag 12 juni deze mooie wandeling gelopen.
  Heel erg bedankt voor deze mooie route, Leuk om ook op stukken te komen waar duidelijk minder mensen komen.

 • Ton Geers

  Op de laatste dag van februari op weg naar Zuid-Limburg voor een wandeling van zo’n 12,6km vanuit Slenaken. Eigenlijk start deze tocht vanuit Heijenrath maar in Slenaken kun je beter parkeren. Zonder superlatieven te willen gebruiken is het een vooral een afwisselende wandeling door bos, weide, holle wegen en beekdal. In ieder geval een wandeling die ik in het latere voorjaar, met het ontluikende groen, opnieuw ga lopen. Kijk voor mijn foto’s op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/slenaken-heijenrath

 • René en Henriëtte de Groot

  Mooie afwisselende wandeling door typisch Limburgs landschap; holle wegen, bossen, vergezichten, akkerbouw, bossen, hoogten en dalen en natuurlijk: de Gulp. Echt genoten!

 • 4 wandelvrienden uit Urmond

  een echte aanrader. kwalificatie “makkelijk” mag rustig wat “opgeschroefd” worden,. Hebben af en toe toch moeten afzien maar dat kan ook aan onze conditie liggen.

 • Hilde

  Heel erg mooi!!! Echt genoten.
  Alleen de vernelde horeca in Reymerstock ziet er van buiten allesbehalve ‘leuk’ uit: geen terras, alleen paar stoeltjes aan doorgaande drukke weg. Misschien is het van binnen beter. Wij hebben overgeslagen. Bij het startpunt zegelkoel heel vriendelijke mensen. In slenaken is ook genoeg horeca voor de liefhebber.

Leave a Comment