035. Heijenrath

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een leuke route, heb al vaker gezegd je hoeft niet over landsgrenzen om door een prachtige omgeving te wandelen. Over de plateau’s wandelend ( Margraten en Eperheide ) en dan de leuke vergezichten, De route gaat langs velden en wegen en leuke paden.

  • Robert Blom

    Op deze geweldig mooie zaterdag in de Lente weer opgemaakt voor een ‘dubbel’ en na deze wandeling en een picknick pauze op de parkeerplaats in Slenaken wandeling 33. Heijenrath nog gewandeld. Met start in Slenaken was deze wandeling direct flink stijgen door het bos naar de oorspronkelijke start in Heijenrath. Vanaf hier via allerlei veld en bos weggetjes op pad naar Pesaken. Na flink afdalen is het dan na een kort stukje asfaltweg weer tijd om flink te klimmen via een grasveld en allerlei leuke bospaadjes en weilanden bereik je uiteindelijk Reijmerstok. Vanaf hier gaat het via eerst een weiland en vervolgens enkele kilometers veldwegen naar Beutenaken. In Beutenaken zelf allerlei leuke paadjes achter de woningen langs waar ik niet eerder ben geweest en na een korte afdaling is het dan nog een kronkelende weg langs de Gulp om weer bij de parkeerplaats te komen. Leuke wandeling, vrij rustig en route prima in orde!

Leave a Comment