Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Op deze mooie zonnige lente-ochtend deze wandeling gecombineerd met wandeling 040. WITTEM. De auto geparkeerd op de parkeerplaats in Wittem, dan bij de stoplichten oversteken en als je richting Partij loopt dan is tegenover de zijkant van het tankstation een smal paadje dat je bij de start van deze wandeling brengt.
    De wandeling begint met een kleine klim en daling richting Hoeve De Bek onderaan de Gulpenerberg en vanaf dan krijg je een geweldig mooi graspad van ruim 1 km met geweldig mooi zicht. Het was hier op deze corona zaterdag vrijwel uitgestorven en het aantal wandelaars op 1 hand te tellen. Vervolgens het bos in wat eveneens erg mooi was en toen richting Golfbaan waar ik even van het padje ben geraakt, maar de weg weer heb gevonden. Door naar Overgeul en dan Mechelen om vervolgens door weilanden en aansluitend mooie paadjes langs de Geul weer terug te lopen naar Partij. Absoluut een hele mooie wandeling van begin tot eind. Afwisselend en erg rustig dus ideaal als je even helemaal alleen wilt zijn.

Leave a Comment