Comments ( 4 )

 • Robert Blom

  Op deze mooie zonnige lente-ochtend deze wandeling gecombineerd met wandeling 040. WITTEM. De auto geparkeerd op de parkeerplaats in Wittem, dan bij de stoplichten oversteken en als je richting Partij loopt dan is tegenover de zijkant van het tankstation een smal paadje dat je bij de start van deze wandeling brengt.
  De wandeling begint met een kleine klim en daling richting Hoeve De Bek onderaan de Gulpenerberg en vanaf dan krijg je een geweldig mooi graspad van ruim 1 km met geweldig mooi zicht. Het was hier op deze corona zaterdag vrijwel uitgestorven en het aantal wandelaars op 1 hand te tellen. Vervolgens het bos in wat eveneens erg mooi was en toen richting Golfbaan waar ik even van het padje ben geraakt, maar de weg weer heb gevonden. Door naar Overgeul en dan Mechelen om vervolgens door weilanden en aansluitend mooie paadjes langs de Geul weer terug te lopen naar Partij. Absoluut een hele mooie wandeling van begin tot eind. Afwisselend en erg rustig dus ideaal als je even helemaal alleen wilt zijn.

 • juulke

  Ook wij hebben na de Golfbaan (punt 4) schijnbaar ergens een draaihekje gemist, waardoor wij verkeerd zaten. Uiteindelijk toch weer op de goede route terechtgekomen. Mooie tocht, met speciale aandacht voor het boerderijterras De Verloren Kost (punt 3). Is een ponycamping, erg leuk voor kinderen. Coffee en wat lekkers to go, picknicktafels aanwezig. Het was een zonnige, warmere dag met als nadeel dat je bijna omver werd gereden door de vele wielrenners en mountainbikers. Op sommige wegen erg goed opletten! Uitspanning de Geulhof tegen het einde een echte aanrader. Heerlijk frietje met snack.

 • Bert Utens

  Mooie wandeling. Goed te lopen via GPX import naar Komoot. Mooie vergezichten.

  Gedeelte door het bos in middenstuk is minder, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Weet eigenlijk niet of dit bos wel zo gezond is.

 • Mark

  Mooi, korter rondje van Partij naar Mechelen en terug. Graspaden, bos, asfalt, afwisselend. Onderweg veel gelegenheid om te pauzeren en te eten/drinken.
  Je kan de wandeling makkelijk combineren met wandeling 40 (zoals voorgesteld door Robert B.). U parkeert dan op de parkeerplaats in Wittem en volgt het fietspad langs het tankstation. De route wordt dan met in totaal een kilometer verlengd.

Leave a Comment