Comments ( 2 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een verrassende wandeling vooral ook in deze tijd van het jaar met de vele “herfst”momenten , soms denk je dat je ver weg bent in het buitenland.Het Bunderbos is echt mooi in deze tijd van het jaar en dan de vele waterstroompjes.Op naar Bunde

 • Robert Blom

  Zaterdagochtend rond kwart na 11 van start vanuit Bunde. Het viel mij op dat diverse wegkruisen, paaltjes, maar ook het bijzondere verkeersbord niet meer aanwezig zijn, maar desondanks is de route goed te volgen.
  In deze tijd van het jaar met veel bladeren en na langdurig regen zou ik mensen die minder ter been zijn wel ernstig waarschuwen bij punt 5 alwaar de route je een smal paadje omlaag en omhoog voeren, maar zeker ook bij punt 6 waar je de boshelling omlaag moet. Zelfs voor iemand die stevig op zijn schoenen staat was het hier toch zeker een drietal keren glijden en schuiven en ternauwernood op de been blijven. Het vervolg van de route is voor eenieder goed te doen.
  Bij punt 7 ging het even mis, want die twee stenen en het rooster heb ik nergens gezien, maar na een tijdje kwam ik vanzelf weer op de route terecht.
  Een mooi laatste stuk langs het Julianakanaal en vervolgens heen en terug naar Brommelen maken de wandeling compleet en was ik net voor een langdurige en flinke regenbui weer bij de auto.

Leave a Comment