Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Na eerst wandeling 28. Vaals te hebben gelopen nog even doorgereden naar Vijlen en op de ruimte parkeerplaats hier de auto neergezet. De wandeling volgende loop je eerst een stukje dor Vijlen en verlaat het bergdorpje dan om via diverse veldwegen het buurtschap Melleschet te bereiken. Middels het infobord van de voormalig cementfabriek even de geschiedenis doorgenomen en dan door om via een holle weg het Wijn Instituut te bereiken. Via leuke veldwegen met geweldig uitzicht bereik je de buurtschap Rott. Hier liggen enkele prachtige eco-huizen. Hierna bereik je het Elzetterbos waar je een tijdlang doorheen wandelt en het ontzettend rustig was. Langs de mooie wijndomeinen van Sint Martinus. Op de openbare weg weer aangekomen (verbodsbord halverwege punt 5 is weg) begint het laatste gedeelte. Eerst dalend en vervolgens vanaf de stegelkes, langs het pomphuisje, weer langzaam stijgend om uiteindelijk weer in hartje Vijlen te arriveren. Mooie wandeling bij goed weer en veel nieuwe plekjes ontdekt.

Leave a Comment