039. Simpelveld

Comments ( 4 )

 • Ruud Eekhof

  Geweldige route….heel duidelijk aangegeven…super mooi om te lopen en alles te zien. Een hoogtepunt

 • Robert Blom

  Woordje vooraf… de sponsor van deze wandeling is op woensdag GESLOTEN en dan is het een zware wandeling als je vanaf de parkeerplaats op de weg tussen Wittem/Eys vertrekt, want dan kom je halverwege niets meer tegen en is het bij temperaturen van ruim 27/28 graden afzien op de eindeloze veldwegen die dan nog volgen.
  Hedenochtend 10 uur vertrokken en de wandeling zelf is perfect en gedurende bijna 3 uur wandelen kom je langs tal van mooi plekken, panoramische uitzichten en steeds afwisselende ondergrond. De route is ook prima beschreven verder, maar zorg dus zelf dat je proviand en zeker voldoende water meeneemt!

 • Jesse

  Echt een prachtige wandeling, misschien wel de mooiste die ik tot nog toe gelopen heb van deze site. De omstandigheden waren vandaag perfect: strak blauwe hemel, zonovergoten met een verkoelend briesje, en weinig mensen tegengekomen onderweg.

 • Bart en Petra

  Vandaag gelopen met erg mooi herfstweer en is een absolute aanrader. Neem zeker de tijd om onderweg te genieten, het is tenslotte geen wedstrijd zeggen wij dan altijd.
  Jammer dat er bij aankomst in Simpelveld geen enkel geopend terras te vinden was maar dat zal aan de dag gelegen hebben.

Leave a Comment