Comments ( 3 )

 • Robert Blom

  Aansluitend aan het lopen van route 036. PARTIJ dit ‘ommetje’ er nog bijgenomen. De auto op de parking in Witten en dan allereerst via een pad tussen de akkerlanden richting Cartils. De wandeling vervolgt richting Gulpen waar je door het centrum loopt, de Rijksweg oversteekt en aan de andere kant van Gulpen bij het busstation het dorp weer verlaat. Een leuke klim in de vorm van de Zonweg die je vervolgens voor de voeten krijgt en even flink doorstappen is om aansluitend bergaf richting Hoeve De Bek te lopen en via het weiland hierachter terug naar de Rijksweg. Let op dat momenteel werkzaamheden plaatsvinden in dit weiland en het er anders uitziet dan normaliter het geval. Via de bomenlaan van Kasteel Wittem waar de runderen lagen te herkauwen binnen een uurtje weer terug bij de auto. Mooie afsluiting van een zaterdagochtend wandelen.

 • L&L

  Leu kort wandelingetje dat we nu voor de 2de keer gelopen hebben. Het centrum van Gulpen blijft altijd leuk om te bezoeken!!

 • Mark

  Vrij kort rondje, maar wel leuk. Er is een helling aan het begin en in het midden.
  De wandeling is goed te combineren met wandeling 36 (zoals voorgesteld door Robert B. voir). In totaal is het zo’n 13 kilometer.

Leave a Comment