041. Schin op Geul

Comments ( 4 )

 • John

  (25/09/2019) Mooie wandeling ten noorden van Schin op Geul (Geuldal en Valkenburg), Over mooi open wegen met vele vergezichten. Genoeg rustplaatsen. De Kluis op de Schaelsberg is het bekijken waard, zie openingstijden (http://www.dekluisvalkenburg.nl/).
  !! Parkeren kan makkelijk 150 meter naar beneden van af het startpunt bij parkeerplaats van het spoorwegstation.
  JS

 • Jan

  Mooie route gewandeld op 9 oktober 2019.

 • Robert Blom

  Hedenochtend (tussen de buiten door) met een heerlijk zonnetje aan de lucht deze leuke/afwisselende wandeling gelopen. Auto geparkeerd op de parkeerplaats bij het Koetshuis in Valkenburg (blauwe zone max. 2 uur). Momenteel zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Heeren en Maastricht en die kon je mooi bekijken gedurende het lange stuk langs de spoorlijn. Inmiddels zijn de 2 onbewaakte oversteekplaatsen gesloten, maar is er net voor het Bungalowpark een heel mooi tunneltje opgeknapt waar je onder het spoor dor kunt. De route loopt weliswaar rechtdoor, maar neem even de moeite de mooie schilderingen te bekijken die boven de tunnel zijn gemaakt. Onder punt 6 waar je scherp naar rechts het graspad oploopt is het tot aan de asfaltweg goed uitkijken, want het pad is vaak smal en het is erg glibberig na een aantal buiten en met al die bladeren. De wandeling heeft onderweg diverse punten met schitterende vergezichten waar het echt genieten is zeker in deze kleurige Herfstperiode. Ik heb in elk geval weer anderhalf uurtje genoten en was net terug bij de auto toen de regen weer begon.

 • Hub Tummers

  Vandaag deze wandeling gewandeld mooi route prachtige vergezichten en alles perfect aangegeven.
  De kluis is gewoon geweldig.

Leave a Comment