Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze schitterende afwisselende wandeling gelopen. Een prachtig gebied. Je loopt al direct in het bos over mooie paden, maar ook over het gras langs de Rodebach. Heerlijk rustig met veel pauze en geniet plekjes. Je loopt dan weer in Duitsland en dan in Nederland, maar ook precies over de grens. Een heerlijke wandeling die ik iedereen kan aanbevelen. En bij de sponsor Haus Hamacher kun je nog eens lekker nagenieten.

  • Peter en Marianne

    Mooie afwisselende wandeling. Zeker de moeite waard.

  • Robert Blom

    Top! Rond kwart voor elf vanmorgen gestart bij de parkeerplaats net voor het oversteken van de Roode Beek. Een extra uitstapje in de vorm van de ‘beklimming’ van de heuvel bij het Bovenmeer en toen de Schinveldse Bossen in. Erg mooi wandelgebied. Bij punt 4 waar Let op! staat is het even onduidelijk, want er is geen pad meer te onderscheiden, maar als je even doorleest weet je waar je moet uitkomen. Bij het verlaten van de bossen, lopend langs het zweefvliegveld een eerst tussenstop bij restaurant De Lier die allerlei lekkers hebben to go. Een Cappuccino en stuk vlaai en verder richting Gangelt. Wederom schitterde omgeving, heerlijk rustig, langs het Wildpark met diverse dieren die te zien waren en via mooie bospaden weer richting Nederland. Op het laatst bij punt 1 waar je de houten brug oversteekt stond een hele kudde Schotse Hooglanders, maar met gevaar voor eigen leven ze weten te passeren, want ze stonden net achter de brug, maar het is goed gekomen. Uiteindelijk 19,25 km op de teller staan na dik 3 uur en 15 minuten wandelen. Ter afsluiting nog een overheerlijke zelfgemaakte erwtensoep to go bij De Lier en met een voldaan gevoel huiswaarts. De routebeschrijving was nog prima te belopen.

Leave a Comment