044. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Alleen al in 2020 starten 31 routes vanuit Valkenburg van Wandelgidszuidlimburg.com en niet voor niets de mooie omgeving en de plaats nodigen vele uit. Deze route start vanaf het station en heeft een afwisseling alom. Door Valkenburg zelf en dan over het plateau van Schimmert met mooi uitzicht over het Geuldal. Door bossen en veldwegen.

  • Robert Blom

    Op de late zondagochtend naar Valkenburg en de auto achterom geparkeerd bij Hotel Tummers, tevens eigenaar van De Stationnerie (meld je even aan de receptie als je de auto daar parkeert!) Vanaf het station vervolgens de ‘stad’ uit naar het Ravensbos is en helemaal tot in Groot Haasdal. Vervolgens via mooi veldwegen en bospaadjes naar Houthem, Vroenhof en dan een lange weg vanuit Geulhem langs de geul, onderlangs het bos, naar Valkenburg met onderweg tal van leuke ‘bezienswaardigheden’ of in elk geval veel wetenswaardigheden. Bij terugkomst een lekkere cappuccino en een stuk Limburgse appel vlaai om het geheel compleet te maken.

Leave a Comment