Comments ( 6 )

 • Huub Beckers

  Zoals ik al vaker hebt geschreven je hoeft niet ver te gaan om in een leuke en schitterende omgeving te mogen kunnen wandelen. Neem nu Gronsveld route 45 lekker kortbij en gegarandeerd wandelpaden waar je nog niet geweest bent, weer vanuit een andere hoek… en de routes blijven leerzaam en update(als je maar goed leest).

 • Martin en Nel Hermans

  Heerlijke herfstwandeling gemaakt met behulp van deze prachtige route. Goed schoeisel is hier wel noodzakelijk, want drassig is de route wel.
  Tijdens deze wandeling kom je nauwelijks door de bebouwde kom, echt een aanrader.

 • Robert Blom

  Op deze heerlijke zonnige zondag weer tijd voor een ‘dubbele’ met eigen vertrek -en eindpunt, maar ook rustplaats (picknickbank) in Eckelrade. Al vrij snel na het verlaten van het dorp ga je het Savelsbos in en hier zul je ook het grootste gedeelte van deze wandeling doorbrengen. Tal van leuke bospaadjes, stijgend en dalend met zo hier en daar enkele grubbe. Erg leuke wandeling en zeer schaduwrijk wat wel fijn was met een flink stralend zonnetje. Bij terugkomst in Eckelrade lekker picknicken op het Rosplein en vervolgens door met route 76 Eckelrade. De routebeschrijving is nog prima in orde!

 • Hans Bastiaansen

  Op deze frisse droge dag al vroeg uit de veren om deze prachtige route dicht bij huis te lopen.
  Omdat het een doordeweekse dag was, en de Corona maatregelen versoepeld zijn , kwam ik maar heel weinig mensen tegen. En als je vroeg start, hoor de je vogels luid kwetteren en zingen.
  Prachtig. Wederom een mooie, juist beschreven route van onze prima samensteller.
  Vooral de aanvullende teksten zijn interessant.

 • Jan

  Mooie route.

 • WSC VJeO / Alice & Piet Hartog

  Als je vanuit Maasbracht de oprit van de A2 neemt naar het noorden, kun je rechts onderaan een fruitboomgaard zien, waar de bloesem volop gloorde.
  Dat triggerde ons om jl. zondag 25 april een bloesemroute te lopen. Na enig “speurwerk” op internet uiteindelijk gekozen om een route vanuit Gronsveld te lopen.

  Een mooie route, zoals gewend van WZL en uiteraard weer goed beschreven met leuke vermeldingen van bezienswaardigheden of opmerkelijke plaatsen.

  Voor foto’s zie: https://www.facebook.com/media/set?vanity=wscvjeo&set=a.1358297791194304

Leave a Comment