Comments ( 5 )

 • Ardine

  Niets te veel gezegd, dit is inderdaad een schitterende en afwisselende wandeling. Vooral het stuk langs de Geul is erg mooi. Na Wijlre loop je omhoog en kun je genieten van prachtige vergezichten.

 • Martin Habets

  Hele mooie wandeling. Afwisselend. Top

 • Robert Blom

  Op deze mooie zondagmiddag vanaf Café A Gen Baan vertrokken voor deze afwisselende en erg leuke wandeling door tal van gehuchten en dorpen. In het begin veelal vlak, maar zodra je de doorgaande weg in Etenaken bent overgestoken gaat het regelmatig stijgen en dalen. Het mooi/hol pad bij de Elkenradergrubbe is helaas niet meer veel van over, doordat er het laatste anderhalf jaar massaal gesnoeid is en veel bomen zijn verdwenen. Het laatste stuk met mooie vergezichten is een fijne beloning na het klimmen en na afloop een lekker biertje.

 • Huub Braun

  Prachtige wandeling. Het holle pad bij de Elkenradegrubbe is inderdaad het minst mooie stuk. Het lijkt net of er een aardverschuiving door dit pad is getrokken, maar de rest van de wandeling maakt dit mindere stuk ruimschoots goed.

 • Jenny

  Ondanks de vele modderpaden/weilanden, rond deze tijd van het jaar, een mooie route. Het holle pad was nu helemaal en aardverschuiving. Maar het uitzicht daarna is prachtig!

Leave a Comment