Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Op zaterdagochtend 15 augustus deze wandeling gestart en al direct een aanvaring met de sponsor van de wandeling die niet wenst dat wandelaars hun auto aan de overkant van de zaak parkeren (Lunch derhalve na de wandeling bij het uiterst gastvriendelijke Cafe Quanten). De wandeling start al direct via het bos en gaat dan de Belgische grens over. Aangekomen in Libeek waren er weer veel bekende weggetjes en flink bergop richting Tebannet alwaar je dan wel een geweldig uitzicht voor terugkrijgt. Via Terhorst en langs de bosrand gaat het dan weer terug naar Mheer. Mooie wandeling voor dagelijks stappendoel te bereiken en ook vandaag weer net voor een klein buitje de wandeling voltooid.

  • Rinus en Angelique

    Vrijdag 22 juli deze heel mooie wandeling gelopen! Ondanks dat we midden in het vakantieseizoen zitten, was het uitermate rustig onderweg. Fijne bijkomstigheid!
    Wij hadden een goede ervaring met de eigenaar van Taverne In de Smidse; aardige man. Geluncht bij De Bresserie in Banholt; ook heel goed!

Leave a Comment