Comments ( 3 )

 • Ramona

  Mooie wandeling! Genoten van de rust en de omgeving.
  Pittig klimmetjes ook. Wij hebben hem vroegtijdig gestaakt, omdat het pad erg glibberig en modderig was en dus niet buggy proef, al hebben wij het eerste deel wel met buggy afgelegd, raad ik het niemand aan 🙂 ( we maken er een sport van om te kijken welke wandelingen voor ons wel te doen zijn met de kleine)

 • Robert Blom

  Hedenochtend op pad naar Teuven en deze mooie, maar best pittige wandeling grotendeels door het Teuvenderbos gelopen. Wandeling kan naar mijn idee het best gelopen worden in het najaar/winter als de bladeren van de bomen zijn en je een nog beter uitzicht heb tijdens je wandeling boven door het bos.

 • Katja

  Heel mooie wandeling, we hebben er samen met onze tienerdochters van genoten. Mooie uitzichten, prachtige holle wegen en veel door het bos.
  Aanrader!

Leave a Comment