051. ’s Gravenvoeren

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Zoals iedereen al de afgelopen tijd heeft gemeld is dat ook deze route niet van modderige paden gespaard is gebleven. De Voerstreek is uitstekend voor je geschikt als je houd van afwisselend landschap en mooie vergezichten. Vanuit ’s Gravenvoeren zijn genoeg wandelwegen waar gegarandeerd iets van jouw gading bijzit. Zoek je lengte uit maar vergist je niet in de tijd, je bent lang aan het “rondkijken”. Dit is zo een route. veel plezier.

  • Robert Blom

    Heerlijke wandeling om 10 uur gestart in Noorbeek met veel bos onderweg en in België even een kop koffie bij Café de Wandelaar (met mondkapje). Terugweg met schitterend panorama uitzicht en een heerlijk zonnetje. Genoten en stappendoel weer binnen voor vandaag!

Leave a Comment