054. ’s Gravenvoeren

Comments ( 6 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Een leuke route met een enkele klim maar dan heb je mooi uitzicht over de Voervallei en het Land van Herve en natuurlijk ook ’s Gravenvoeren.
  Een heerlijk ommetje, zelfs al regent het.

 • Baeten

  Met regen is deze wandeling niet te doen. Heel veel modder. We doen deze nog een keer in de zomer over met goed weer want qua route is deze wandeling prima. Goed beschreven.

 • Robert Blom

  Juist terug van deze wandeling met als startpunt gekozen voor Restaurant Op de Hej. Leuke/afwisselende wandeling grotendeel over Belgisch grondgebied met een bezoek aan het centrum van ’s Gravenvoeren en tal van land -en bosweggetjes. Het stuk onder punt 3 is ietwat langdradig met lange rechte veldwegen, maar verder absoluut de moeite waard en route prima op orde.

 • Ria en Tjen

  Wij startten deze wandeling in ’s Gravenvoeren. Mooie afwisselende wandeling, valt mee qua beklimmingen. Wij waren vooral onder de indruk van het eerste bos dat we passeerden: zalig die schoonheid, die vogels, die verschillende soorten groen!

 • Rob Hensen

  Mooie gevarieerde route met mooie uitzichten. Parkeren in s Gravenvoeren is minder, maar daarvoor is de route zeker een aanrader met veel hoogte verschillen

 • Mark

  Een wandeling met altijd geweldige uitzichten. Er is alleen een langere klim aan het begin. Er is veel afwisseling met bos, veldwegen en wat asfalt en beton.
  De ingang van de grote parkeerplaats is een beetje onopvallend, vlak naast de fietsenwinkel.

Leave a Comment