Comments ( 5 )

 • Ank en Wim

  Vandaag 5/5/20 deze prachtige tocht gelopen
  Afwisselend, verrassende doorkijkjes meanderende Geul, kortom alle ingrediënten voor een aan te bevelen route en wederom goed beschreven.
  Dank Jos

 • Robert Blom

  Gisteren rond de middag, ondanks de vele regen, gestart met deze wandeling. Eerst stuk over bekend terrein langs de Geul wat nog goed te doen is, maar als er meer regen volgt kan het hier erg drassig worden. Vervolgens vanuit Epen veel stukken door het bos waar de Herfst nu echt is begonnen en via de Golfbaan bij Landsrade weer terug. Onderweg erg veel leuke uitzichten en ook weer diverse nieuwe en verassende paadjes gelopen.

 • E de Vos

  Zeer mooie route! Afwisselend landschap.
  Route is goed beschreven. Complimenten Jos.

 • Frans Spanjaard

  Heel mooie route. Zeker aan te bevelen. Kan wel redelijk druk zijn met wandelaars. De lengte van de route wordt opgegeven als 10 km, maar zowel mijn partner als ik hadden allebei ruim 11,5 km op onze iPhones staan na afloop.

 • Manon

  Prachtige route. Erg afwisselende wandeling! En heerlijk ijs onderweg. Aanrader!

Leave a Comment