Comments ( 4 )

 • Nicole Leistra

  Prachtige wandeling met gezellige ‘rustpunten’! Afwisselende uitzichten!

 • Martin

  Erg mooie wandeling, lekker veel afwisseling. Top👍👍

 • Robert Blom

  Hedenochtend ter afwisseling van een half dagje werken deze ontzettend mooie en afwisselende wandeling met vrijwel allemaal nooit eerder gelopen (land)weggetjes en (bos)paadjes gewandeld. Gestart vanaf de parkeerplaats in Noorbeek en dan naar Bergenhuizen, Terlinden, Beutenaken, Ulvend, Vroelen en terug. Mooie foto’s gemaakt onderweg en na afloop lekker lunchen bij Café D’r Pley waar het werkelijk ontzettende lekkere bloedworst met appel & ui in stroop heeft en daarbij uiteraard een lekker glas Brand Bockbier.

 • Ton van Til

  Mooie afwisselende wandeling. Asfalt, holle wegen en wandelpaden langs diverse beken. Lekker koffie gedronken in Ulvend op de grens met België.

Leave a Comment