Comments ( 2 )

 • Gonny Bovens-Kerens

  We hebben in Schinnen inderdaad
  véél mooie wandelwegen.
  Het is alleen héél erg jammer dat er zo weinig bankjes langs al die mooie wandelwegen staan,om ook eens af
  en toe te kunnen uitrusten en zittend
  van Schinnen te kunnen genieten.

  Met vriendelijke groet

 • Robert Blom

  Eerste weekend van een nieuwe gedeeltelijke lockdown al om kwart voor 9 van start in Puth (parkeerplaats bij de kerk). Herfstachtige (bos)wandeling met hellingen door het Stammenderbos naar Sweikhuizen door het Danikerbos, langs de Geleenbeek en op de terugweg nog langs de Heemtuin van IVN Munstergeleen. Erg leuke/afwisselende wandeling bij een graadje of 7.
  Leuke (extra) ‘attracties’ onderweg zijn de vele houten sculpturen van dieren die je tegenkomt. Halverwege punt 3 kom je nog langs een links gelegen rustplek waar een bankje staat en een tweetal schommels is opgehangen aan een grote boom. Erg leuk om even plaats te nemen en al schommelend te genieten van het prachtige panoramische uitzicht!

Leave a Comment