Comments ( 4 )

 • hugh salimans

  Een mooie wandeling met prachtige vergezichten.

 • Inge

  Schitterende wandeling met enig klimwerk! Toch een 3 tal keer in de war geraakt door wegbeschrijving, terwijl ons dat anders zeer zelden overkomt…Heel gezellige startplaats voor een koffietje 🙂

 • Robert Blom

  Vanmorgen om 10 voor 10 van start voor deze erg mooie wandeling en onderweg alleen maar genoten. Uiteraard speelt het weer met uitsluitend zonneschijn en temperaturen oplopend naar 18 graden mee, maar de wandeling zelf is ook erg afwisselend. Veel nieuwe bospaadjes gezien, maar het is inderdaad wel goed opletten onderweg. Uiteindelijk liep ik bijna 3 uur en in totaal 18 km vanwege kleine foutjes onderweg. Bij punt 3 goed opletten, want het pad wil je naar recht laten lopen, maar je moet dus parallel aan de tuintjes. Bij punt 4 het pad tussen de twee meidoornhagen ligt er, op wat modder na, prima bij. De heggen zijn mooi geschoren, brandnetels weg en het gras gemaaid. De gemeente Vaals heeft dus goed werk verricht. Bij punt 8 ben ik fout gelopen, maar dit is ook erg onoverzichtelijk om de klein stenige paadjes te zien. Gelukkig weer snel de route teruggevonden vanwege de vermelding van de zitbank bij punt 9. Het laatste stuk door het bos en naar beneden lopen is ook erg mooi met een aantal geweldig uitzichtpunten. Kortom een heerlijke zonnige herfstachtige zaterdagochtend/middag wandeling erop zitten!

 • Toos

  Vanwege onze overnachting in Vijlerhof (aanrader vanwege prijs-kwaliteit), zijn wij de wandeling gestart in Vijlen waar we meteen in het mooie dal van de Mechelderbeek liepen. Vervolgens een prachtige route door de herfstbossen met na punt 11 een kleine afsteker naar ‘t Hijgend Hert. Daarna via prachtige panorama’s de afdaling naar Holset. Het ommetje naar Lemiers voegt na al dat moois niet zo veel toe, de finish naar Vijlen is daarentegen weer schitterend. Een tp wandeling!

Leave a Comment