064. Schin op Geul

Comments ( 8 )

 • Ingrid

  Super leuke route. Duidelijk aangegeven hoe je lopen moet.

 • Peter Polling

  Heel mooie route. Op een paar plaatsen is het leuk om even een afslag te nemen, om een grot of mooi uitzichtpunt te bezoeken.
  Wij vonden het heerlijk, ijsvogeltje gezien, genoten! Dank!

 • Toos

  Vandaag voor het eerst sinds januari weer een dagje naar Zuid-Limburg en wat hebben we genoten van deze mooie wandeling. Pittig was misschien alleen de helling omhoog en omlaag bij punt 5, voor de rest is het geleidelijk stijgen en dalen. Prachtige uitzichten en heerlijk rustig!

 • Henriëtte

  Deze route gelopen op 21 mei 2020. Prachtige route, mooie uitzichten en perfecte omschrijving!

 • Robert Blom

  Na een paar uurtjes werken op pad voor een mooie ochtend/middagwandeling en dat was dit zeker. Ingestapt in Sibbe en vervolgens bergaf en bergop naar het Geulpark, langs de Geul naar Schin op Geul. Vervolgens via allemaal bekende paadjes, landweggetjes en onverharde paden en weer flink bergop en af richting Stokhem, in de richting van Ingber om in Scheulder te komen. Vervolgens komt het toetje nog met een flink stuk door het Gerendal en een laatste/langsslepende klim via de Gerendalsweg terug naar huis. Flink het tempo erop en de uiteindelijk 16,88 km afgelegd in ruim 2 uur en 40 minuten, maar toen was de pijp ook leeg. Routebeschrijving perfect op orde!

 • Jan

  Vandaag deze mooie route gelopen. Het was prachtig wandelweer.

 • Jela

  Prachtige route. Uitstekend beschreven. Het grootste deel is heerlijk autovrij. Moe maar voldaan.

 • Arend Jan en Christel

  Ter voorbereiding op de Julianatrail onze eerste serieuze tocht gemaakt. Met Corona achter de rug moet de conditie nog flink omhoog. Dat lukt wel met deze mooie route. De afsluiting ivm watersnood van vorig jaar was er nog. Maar dat was niet erg. Het mooie pad langs de mergelgrot met valkjes was weer mooi. Net als twee jaar geleden bij het Pieterpad.
  Mooie route en vooral heel goed uitgezet en beschreven!!!

Leave a Comment