Comments ( 6 )

 • Zjeraar

  Vandaag genoten van deze prachtige wandeling. Wat is de natuur toch mooi nu met bloeiend daslook en koolzaad en weien vol paardebloemen

 • L&L

  Dezer voor de 4de keer gelopen. Vlakbij huis en ik schat zo’n 65% bos..lekker bij warm weer.
  In het begin en op het laatst asfalt, maar de rest van deze wandeling maakt dat meer dan goed! Weer lekker 2 uurtjes gelopen. Dank je, Jos!

 • harry

  op zondag 16 augustus 2020 vertrekken we met donder en bliksem en schuilen we voor de regen in het bushokje langs de rijksweg. daarna is het bij 30 graden toch afzien bij deze “gemakkelijke” wandeling.

 • Henk

  Parkeren bij de kerk, daar is een kleine P.
  De route zelf vonden wij geen topper. Het is net of je telkens in lussen loopt en meerdere keren de hellingen in het Savelsbos op en af gaat. Ook bankjes (met uitzicht) die je op andere routes vaker tegenkomt, misten we. Opvallend was het geluid van de snelweg in het bos, op den duur storend.

 • Reinders

  Gisteren deze fijne rustige wandeling gelopen voor de tweede keer. je ruikt de herfst in het mooie savelsbos, ons favoriete bos. Het is een afwisselende route en de beschrijving klopt als een bus. Finil is een leuk winkeltje waar je normaal lekkere koffie kunt drinken.

 • Robert Blom

  Even voor half 9 vertrokken vanaf de parkeerplaats en dan loop je uiteindelijk 7,2 km. Vanuit Eckelrade richting doorgaande weg het Savelsbos in om vervolgens in Gronsveld te komen. Onderweg weg takken van het pad geruimd, want het schijnt dat iemand nogal problemen met de mountainbikers heeft en sinds een maand versperringen opwerpt (domme mensen). Vanuit Gronsveld een voor mij geheel nieuwe veldweg onder de voeten en het laatste stuk door het bos omhoog een voor mij ook nog niet eerder gelopen bospaadje. Lekkere zondagochtend wandeling om wakker te worden met een prima routebeschrijving. Op naar Noord-Limburg!

Leave a Comment