Comments ( 4 )

 • Lia Bringmann-Rosenboom

  vandaag deze wandeling gelopen, een mooie tocht en er zijn inderdaad 2 trapjes gemaakt bij punt 4.

 • Robert Blom

  Na een dikke week genieten van de zon en al het lekkers in Alicante hedenochtend al om kwart voor 9 op pad voor deze mooie wandeling met enkele schitterende uitzichten. De route was vrijwel allemaal bekend terrein, maar om weer op te starten was dit ideaal en daarnaast was het weer perfect op deze vroege zaterdagochtend. Route prima in orde!

 • EH

  Wat een mooie route! Sommige paadjes kenden we nog niet, leuk. Mooie vergezichten, echt genieten van het Heuvelland!

 • Sef & Marian

  Vandaag deze wandeling gelopen, een hele mooie wandeling door een prachtig landschap, precies zoals ook duidelijk omschreven. Je moet wel even iedere keer wat verder in het cursieve gedeelte lezen want dat gaat dan over het stuk wat je gaat lopen. Wij hadden net een mooie dag met een fijn zonnetje, want onderweg was best hier en daar glad door de moder maar dat kun je ook verwachten rond deze tijd van het jaar. Maar het was een hele mooie wandeling.

Leave a Comment