069 St Martensvoeren

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Sint Martensvoeren is een mooi plaatsje waar diverse route starten van Wandelgidszuidlimburg.
    Deze route start vlakbij het kerkje van St.Martensvoeren en is een bezoekje waard. er zitten in dit rondje twee langgerekte klimmers. Maar zoals gewoonlijk wordt je beloond met prachtige vergezichten.

  • Robert Blom

    Vijfde opeenvolgende dag er-op-uit! Om iets na half 9, zonsopkomst, van start en direct een flinke klim vanuit Sint-Martens-Voeren naar Kattenroth. Vervolgens een lang stuk over veldwegen en door het bos om bij Ketten de doorgaande weg over te steken richting treinviaduct. Wederom volgt een lange klim en aangekomen in Warsage gaat het dan weer terug naar de start. Wandeling was mooi, maar met name het gedeelte achter het spoor lag er ontzettend drassig bij en was het al glibberend en glijden proberen vooruit te komen. Route prima in orde nog.

Leave a Comment