070. Valkenburg

Comments ( 3 )

 • Robert Blom

  Deze route is momenteel (24/05/2019) lastig te volgen, omdat er aan het begin van het Geulpark allerlei werkzaamheden plaatsvinden en middels hekken de wandelpaden worden geblokkeerd. Daarnaast is de weg via het Sprookjesbos naar de Kabelbaan al geruime tijd gesloten ook voor voetgangers wegens zeer slechte omstandigheden van de paden. Erg jammer, want het is een erg leuke route.

 • Huub Beckers Maastricht

  Alhoewel dit een van de “oudere” routes is deze ook weer geactualiseerd na het bezoek van Robert Blom.Het is een leuk rondje door Valkenburg waar je langs vele attracties komt die Valkenburg te bieden heeft. Natuurlijk zijn de diverse werkzaamheden weg en is het genieten.

  Tip voor alle wandelaars, kom je een verandering of anderszins tegen , neem contact op met Jos via het contactformulier.

 • Robert Blom

  Hedenmiddag deze wandeling vanuit huis gestart. Te voet richting de Wilhelminatoren en vanaf daar de route opgepikt, maar oh wat was het stil en verlaten in Valkenburg en dat op zo’n geweldig mooie/zonnige dag als vandaag. Het is om triest van te worden hoe alle terrassen er leeg of zelfs weggehaald bijstonden, gesloten winkels, café’s, restaurants en nauwelijks volk op straat. Desondanks genoten van begin tot einde van deze geweldig mooie route met een behoorlijke klik richting d’n toren en de beschrijving tip-top in orde!

Leave a Comment