070. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Deze route is momenteel (24/05/2019) lastig te volgen, omdat er aan het begin van het Geulpark allerlei werkzaamheden plaatsvinden en middels hekken de wandelpaden worden geblokkeerd. Daarnaast is de weg via het Sprookjesbos naar de Kabelbaan al geruime tijd gesloten ook voor voetgangers wegens zeer slechte omstandigheden van de paden. Erg jammer, want het is een erg leuke route.

  • Huub Beckers Maastricht

    Alhoewel dit een van de “oudere” routes is deze ook weer geactualiseerd na het bezoek van Robert Blom.Het is een leuk rondje door Valkenburg waar je langs vele attracties komt die Valkenburg te bieden heeft. Natuurlijk zijn de diverse werkzaamheden weg en is het genieten.

    Tip voor alle wandelaars, kom je een verandering of anderszins tegen , neem contact op met Jos via het contactformulier.

Leave a Comment