Comments ( 2 )

 • Robert Blom

  Hedenochtend auto geparkeerd op de Vroenhof en van start. Eijsden, Mariadorp, Mesch en Withuis, allemaal bekende plaatsen, maar toch gedurende de wandeling ca. 60% nieuwe weggetjes gelopen. Erg leuke route en heerlijk zonnig weer. Mooi vergezichten onderweg en op het einde het rondje rondom Kasteel Eijsden is schitterend. Alles perfect onderhouden en erg mooi op te wandelen. Na afloop bij La Meuse een broodje pulled pork en een warme chocomel en weer huiswaarts.

 • Rosa en Hans

  Vanochtend, Koningsdag 27 april 2021 met de fiets naar Eijsden getogen alwaar wij aan deze prachtige route begonnen. Ja het was druk! Ook veel andere mensen met routes van Wandelgids Zuid-Limburg tegen gekomen. Ja onze Jos heeft zelfs fans in het Belgische Gent!
  Zoals altijd klopte de route tot op de meter (volgens mijn GPX tracker!) Prachtige vergezichten, het weer was kraakhelder.
  Het kasteel Eijsden is prachtig, ook het park er omheen is een wandeling waard.
  Het weer was perfect, wind, zon en 17 graden.
  Op naar de volgende route.

Leave a Comment