Comments ( 6 )

 • Nicole Leistra

  Mooie wandeling.

 • Robert Blom

  Op deze zeer zonnige zondag weer gekozen voor een ‘dubbel’ en na een picknick op het Rosplein op pad voor deze wandeling. De route gaat veelal over land -en veldwegen achtereenvolgend door Sint Geertruid, Herkenrade, Libeek en Moerslag. Vanaf hier duik je het bos weer in en via een mooi pad kom je beneden aan de Bosrand. Aansluitend uiteraard weer klimmen door het Savelsbos met onderweeg een leuke stop bij de voormalige vuursteenmijn. Op diverse plekken heb je hier in het bos mooi plekken voor een panoramafoto te maken. Via enkel veld -en asfaltwegen gaat de route vervolgens terug naar Eckelrade. Heerlijk gewandeld en inderdaad is het op deze route op de meeste plekken uitgestorven en heerlijk rustig.

 • Annelies

  Vandaag wandeling nr 76 gelopen, rondom Eckelrade. Weer een mooie wandeling….dankjewel!

 • Anny en Piet.

  Route 76 ,Eckelrade was geweldig mooi.bedankt Jos en het team.

 • Wil van Gansewinkel

  Gisteren deze mooie wandeling gelopen onder prachtige weersomstandigheden. Toch een kleine opmerking: bij punt 2 staat vermeld dat je bij de t-splitsing naar links moet gaan (zwart/rood). Deze t-splitsing niet aangtroffen. Gewoon doorlopen tot aan de asfaltweg en naar rechts gaan.

 • Hans Heidendal

  Ik dacht dat ik elk plekje van Limburg wel kende. Niet dus. Eckelrade is zo’n verborgen pareltje waarvan ik het bestaan niet wist. Enig dorpje. Landelijk, rustiek. Heel geschikt voor n vroege ochtendwandeling. En het Savelsbos? Dat is natuurlijk altijd mooi. Onderweg bij n boerderijwinkel nog n flesje biologisch appelsap gekocht. En n zakje heerlijke pruimen. Fijne wandeling!

Leave a Comment