077. Wahlwiller

Comments ( 3 )

  • Toos

    Omdat wij een overnachting in Vijlenerhof geboekt hebben, begonnen wij de wandeling bij punt 13. In Nijswiller hebben we het prachtige pad langs de Selzerbeek tot voorbij Wahlwiller gevolgd, wat de wandeling iets langer gemaakt heeft. Het is een prachtige route met vele mooie panorama’s en heel afwisselend. Zeer de moeite waard!

  • Robert Blom

    Vanochtend om 10:00 uur gestart in Wahlwiller. De nieuwe snowboots aan (ook erg handig met die vele pratsj) en een heerlijke Winterwandeling met hellingen over veldwegen, holle wegen en bospaden. Achtereenvolgens naar Elzet, Rott, Elzetterbos, Vijlenerbos (laatste restjes sneeuw) Holsetterbos, Holset (koffie en heerlijk abrikozenvlaaitje to go bij Oud Holset) Vijlen en Nijswiller. Overwegend (nog) vrij rustig onderweg, maar wel erg mistig dus helaas geen mooie vergezichten ditmaal. Ter afsluiting een lekker zuurkoolsoepje to go bij de A Gen Kirk in Wahlwiller. Route prima beschreven en zeker met deze sneeuw zijn de houten paaltjes die bovenaan gekleurd zijn in de bossen erg handig, omdat deze wel nog zichtbaar zijn, terwijl veel andere borden nog onder de sneeuw zaten.

  • Carin en Ronald

    Prachtige herfstwandeling door gevarieerd landschap. Wij liepen vanaf Nijswiller het Krijtlandpad langs de Selzerbeek naar Wahlwiller. Beverdammen en vraatsporen. Aanrader!

Leave a Comment