Comments ( 3 )

  • Robert Blom

    Rond de klok van 10 uur hedenochtend van start in Euverem en al vrij snel op ‘onbekend’ terrein. Na een lang stuk over veldwegen met mooi uitzicht een flinke klim naar Landsrade en via de verharde weg naar Crapoel. Vanaf hier een geweldige afdaling die ik tot nu toe alleen maar altijd omhoog was gelopen, maar dit liep toch iets beter. Klein stukje richting Gulpen, maar dan afbuigen om via een mooi pad en mooie uitzichten weer in Euverem te komen.

  • Henk T

    Prachtige vergezichten maar kilometers langs de langzaam oplopende landweg wordt saai ondanks de mooie omgeving en de asfaltweg van Landsrade naar Crapoel is ook geen lolletje. De auto’s probeerden met regelmaat de bochten af te snijden waardoor het voor ons onveilig voelde. Halverwege de asfaltweg staat gelukkig een bank. Gelukkig een paar spelende reeën gezien tijdens de afdaling vanaf Crapoel. Al met al geen aanrader.

  • Annie

    Voor de smalle asfaltweg tussen Landsrade en Crapeol waar het schijnbaar m.n. in het weekend bij mooi weer druk kan zijn, is inmiddels in de wandeling een mooi rustig alternatief beschreven

Leave a Comment