081. St Martensvoeren

Comments ( 4 )

 • Astrid

  Super wandeling, van begin tot eind. In zomer en in winter gelopen. Blijft mooi!
  Leuke pauzeplek op zwerfkeien bij het spoor!

 • Robert Blom

  Tsja.. wat moet ik ervan zeggen. De wandeling zelf is prima beschreven en erg mooi qua omgeving, afwisseling en uitzichten, maar op dit moment kun je hem beter niet lopen. De wandelschoenen zijn goed voor de vuilnis en de jas heeft scheuren van de struiken waar je probeert langs te schuifelen, omdat de wegen vrijwel allemaal onbegaanbaar zijn. Het is een ware modderpoel van begin tot einde m.u.v. de verharde wegen uiteraard. Maar als je eraan begint moet je het ook afmaken en dus zit ook deze tocht er weer op.

 • Sandra Van Beek-Bontkes

  Mooie wandeling, zeker als je van vakwerkhuisjes en landweggetjes houdt. Het zou de mooiste wandeling van Vlaanderen zijn, maar of ik het daar nu helemaal mee eens ben….Let op: modderig! Hoge wandelschoenen of laarzen mee!

 • Al

  Vandaag gelopen mooie wandeling zeker mooie uitzichten veel keien onderweg maar was te doen
  Als je van mooi uitzichten houd en van kleine gehuchten doe dan deze wandeling kan voor sommigen vermoeiend zijn van wegen hellingen en keien.

Leave a Comment