Comments ( 4 )

 • Kelly

  Gisteren hebben we deze route gelopen samen met onze dochter (8). Het was mooi om te lopen. Helaas hebben we de route iets moeten inkorten, sommige stukken waren iets moeilijker begaanbaar, waardoor onze meid viel en zich nogal bezeerde.

 • Robert Blom

  Na de Cappuccino en vlaai to go bij de sponsor door voor deze kortere wandeling via een mooi, maar modderig pad en weiland om richting achtereenvolgens de buurtschappen Hilleshagen (kaarsje branden in de mooie Sint Josephkapel), Elzet en Rott te wandelen. De terugweg langs de wijngaarden van Sint Martinus en er volgens via een laatste stevige klim terug naar de Vijlnerhof. Nog een broodje curryworst en een glühwein to go en dan tevreden weer huiswaarts na een tocht van uiteindelijk 16,1 km (wandeling 113 + 86). Deze wandeling ook prima beschreven.

 • Jack en Leny Habets

  Wij hebben reeds circa 80 wandelingen van U gemaakt,
  Allen zeer goed beschreven. Vandaag route 86 gelopen en ondanks regen en natte sneeuw was het weer geweldig.

 • Marko

  Mooie route vanuit Vijlen. Goed beschreven en eenvoudig te volgen want volgt blauwe wandelroute.

Leave a Comment