Comments ( 4 )

 • Henk

  Beste mooie route, alleen bij punt 3 vlak voor de kalksteen groeve ligt een boom over het wandelpad. Voor oudere mensen is dit erg moeilijk om hier onder door te kruipen.
  mvg

 • Huub Beckers Maastricht

  ‘nne Sjeng in Heële, Maar wat is dit een mooi buitengebied zodra je van de wat drukkere wegen weg bent heb je een heerlijke rustige omgeving.Deze route brengt je in een mooie omgeving met verrassende plekjes.

 • Robert Blom

  Paar uurtjes werken op kantoor in Heerlen en aansluitend begin van de middag op pad voor deze wandeling ter opening van het weekend. Ik kom nu al ruim 20 jaar in Heerlen, maar ik wist niet dat er zo dicht buiten het centrum zulke mooie natuur was. Met name de kalksteengroeve Putberg en de info hierover om vervolgens de huizen te zien die hiermee gebouwd zijn. Ontzettend mooi, maar sowieso was de hele wandeling, zeker nu in de Herfst, door het bos erg mooi!

 • Patricia

  Wat een prachtige wandeling is dit! Verrassend, zo dicht bij de stad. Nooit geweten dat de natuur rond Heerlen zo mooi is.

Leave a Comment