Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Ben je als toerist voor de eerste keer in Epen ? dan is dit een ideaal rondje om de omgeving te verkennen. En ook al ben je vaker hier geweest ook dan een leuk ommetje van een uur en twintig minuten.

 • Nicky Colpaert

  Leuk rondje Epen! Al 3 x gedaan van voor naar achter!
  En zelf nog een stukje via een smal paadje aangebreid! Tof!
  Laatste wandeling van onze midweek in Herberg De Smidse.
  24/09/22

 • Robert Blom

  Afgelopen zaterdag deze wandeling gecombineerd met wandeling 1518. Na deze eerste wandeling en een relaxte tussenstop bij de sponsor op pad voor deze korte wandeling die beduidend makkelijker was. Via Geuldal omhoog en langs de rand van het onderste bos in de richting Sippenaeken en terug naar vertrek. Route prima bevallen en zelfs een zonnetje af en toe. Alles klopte netjes zoals beschreven. De sponsor van de wandeling is absoluut een aanrader met voortreffelijk persoon, vriendelijk, aardige prijzen en een heerlijke uitsmijter. Toppie!

Leave a Comment