Comments ( 4 )

 • Kenneth

  Gisteren, 8/02/2020, deze route gewandeld. Het is een heel mooie en afwisselende route. Minpunten: iets te veel verharde weg en bebouwing naar mijn smaak en her en der verkeerslawaai (wegverkeer en opstijgende vliegtuigen). Ondanks het vorige zou ik deze route zeker wel aanraden.

 • Marco Hermans

  Zaterdag 19-12-20 deze route gelopen. Mooi en afwisselend. Wil je alvast foto’s zien welke zijn gemaakt ttijdens mijn wandeling?

  Kijk maar op mijn facebookpagina Marco Hermans Helden in het album van deze route.

  .

 • Robert Blom

  Afgelopen donderdagochtend met schitterend zonnig weer (16/17 graden) deze wandeling gelopen. In begin even klimmen om Berg en Terblijt te bereiken en dan lange stukken veldwegen om te arriveren in Bemelen. Een korte stop bij Die Twie en dan door naar ’t Rooth en Gasthuis. De route vervolgend is het weer dalen naar Bemelen en dan komt de beklimming van de dag. Even flink doorbijten om de Bemelerberg te bedwingen met schitterend uitzicht en dan terug naar Berg en Terblijt en via vrijwel dezelfde weg als heen weer terug naar vertrek. Mooie en rustige route en alles klopt nog helemaal.

 • Stefan en Ank

  Heerlijk afwisselend rondje. We hebben er ongeveer 3.5 uur over gedaan. De Bemelerberg was wel even pittig. Je ziet het klimmetje op de heenweg ook al aankomen, dat maakt het nog erger 😉
  Maar een prachtig uitzicht maakt alles dan weer goed. Genieten!
  (Voor de liefhebber; vergeet niet wat kleingeld mee te nemen om appels te kopen bij de kraampjes langs de weg.)

Leave a Comment