091. Ulestraten

Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Een mooie wandeling met voor elk wat wils. Ulestraten mooie woningen en dan veldwegen, holle wegen, smalle paadjes ,bospaadjes en wat hellinkjes en niet te vergeten een paar keer mooie vergezichten.

 • Astrid

  Dit is weer z’n toppertje.
  Heerlijk vroeg op pad en meteen in het begin al mooie vergezichten op het plateau van Schimmert. Daarna duik je het bos in, waar het vandaag druk was met gefluit van allerlei vogels. Een lust om te horen. Al struinend over het glooiend limburgs landschap kwam ik op vele plaatsen waar ik toch echt even moest stoppen. Om van al dat moois te kunnen genieten maar ook om mooie foto’s te kunnen maken. Waterval was ook een plaatje om te zien. En dan via een leuk paadje naar boven naar Domein de Wijngaardsberg. Nog een mooi stuk door het Vliekerbos. Van boven in het Vliekerbos, heb je een mooi uitzicht op het prachtige kasteelpark van kasteel Vliek. Voor je het weet ben je weer terug bij het startpunt.

  P.s Ik heb de auto geparkeerd bij de kerk in Ulestraten , daar was het makelijker parkeren dan in het smalle straatje bij de Sponsor.

 • Robert Blom

  Al om kwart na 9 op pad hedenochtend vanuit Ulestraten. In het begin het dorp verlatend over het plateau van Schimmert en dan tot aan de rand van Haasdal met vele mooie vergezichten o.a. op de kerk van Berg en langs de oude vertrouwde boom die waarschijnlijk het eeuwige leven heeft. Via het Kloosterbosch en parallel aan de autoweg A79 gaat het bergop naar Raar. Onderlangs door het bos in de richting van Schimmert om vervolgens Waterval te bereiken. Via een pittige klim de Wijngaardsberg op en langs het wijndomein. De finale door het Vliekerbos weer terug naar vertrek. Mooie ochtendwandeling en goed beschreven route.

Leave a Comment