Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een mooie vergezichten , hier sta je echt regelmatig op het dak van Maastricht. Het.Enci bos Doorkijk naar Caestert, achter Chateau Neercanne. De watermolen Dan het plaatsje Kanne met haar typische brug D’n Observant, zoveel beleefpunten in deze route.

  • Robert Blom

    Afgelopen (As)-woensdagochtend deze schitterende wandeling met het zonnetje in de lucht gelopen. Het uitzicht vanaf Chateau Neercanne is adembenemend en geweldig om mooie foto’s te maken. Veel bekende paadjes, die desondanks nooit gaan vervelen. Langs de Apostel -en Nekumhoeve. Mooie vistafeltje bij kruisen van de Jekel en dan rondom en over de Pietersberg met als hoogtepunt de klim naar d’n Observant. Teruglopend naar Kanne nog een mooie passage bij de watermolen en dan weer huiswaarts. Route prima in orde.

Leave a Comment