096. Brunssummerheide

Comments ( 6 )

 • lily brouwers

  wij hebben deze route zondag 24 feb 2019 gelopen,

  prachtige natuur, maar wij denken dat enkele markeringen verdwenen zijn. We zijn dit niet gewend want tot nu toe hebben we elke route die we liepen feilloos kunnen volgen. Dus of wij waren vandaag niet goed erbij of met de opknapbeurt zijn enkele aanwijzingen verdwenen bv bankjes, bord over aanlijnen honden, stuk bos gekapt, wildrooster.

  We wilden dit even melden en verder compliment over jullie prachtige wandelroutes.

 • John

  Vandaag deze route zonder problemen over de prachtige Brunssummerheide gelopen. Schijnbaar is de route n.a.v. de vorige reactie inmiddels geactualiseerd .

 • R. Debie

  We hebben de route gelopen op 31 augustus 2019. Prachtige route, het is wel opletten, de markeringspunten volgen elkaar snel op. Opmerking: de **** waarnaar wordt verwezen in punt 9 ontbreekt in de routebeschrijving.

 • Janke Faber

  Vandaag de route gelopen. In het begin hebben we ergens een foutje gemaakt, maar kwamen gelukkig verderop weer op de route uit (bij de zilverzandgroeve). Prachtig mooie route.
  Aan het eind van de route (bij punt 9) hebben we heuvel beklommen. De “ringslang” heeft zijn beste tijd gehad en was slecht te zien. Aan het einde van het smalle bospad ligt een boom over het pad, waar je met enige behendigheid onderdoor moet kruipen (omlopen gaat niet). Meteen daarna konden we de konijnenbordjes niet vinden.

 • Robert Blom

  Heerlijk zonnig rondje Brunssumerheide met alles wat je je daarbij kunt bedenken. Verhard/onverhard, zand en heide, klimmen en dalen. Het is goed de kaart op de achtergrond digitaal te hebben, zodat je exact weet waar je heen moet, want soms kan het even lastig zijn. Route verder prima beschreven en de Brunsummerheide is het hele jaar door een top locatie voor een kortere of langere wandeling.

 • Ger

  Nog steeds actuele routebeschrijving. Mooie wandeling. Dank

Leave a Comment