097. Cadier en Keer

Comments ( 4 )

 • John

  Leuke afwisselde route, trapjes en heuveltjes op en af, open- en bosrijke gebieden. Op warme dagen zoals vandaag (28C – 23/8/19) genoeg te drinken meenemen. Deze wandeling dit jaar al voor de derde maal gelopen 14/1-15/5, het blijft toch een mooie route.
  JM

 • Robert Blom

  Op 2e Kerstdag weer eens op pad voor dit ‘kort’ rondje vanuit Cadier en Keer. Ondanks de langdurige regen de afgelopen dagen, was deze route nog vrij goed te lopen. Inderdaad erg afwisselend en een lange/smalle afdaling onder punt 3 die gedeeld moet worden met mountainbikers en hele groepen je tegemoet komen gewandeld, terwijl de max toch nog steeds 2 is als je geen huishouden bent, maar dat boeit de meeste nog steeds niet. In elk geval flink doorgestapt en even flink moeten aanzetten bij het beklimmen van de Reinsberg onder punt 4 en even verder de steile asfaltweg, maar het was de moeite waard. Route prima in orde.

 • L&L

  Deze mooie wandeling met 1 steile helling, nu voor de derde keer gelopen, en hij blijft mooi. Wel kom je onderweg de nodige toeristen en dus ook mountainbikers tegen.
  Op het eind van punt 3, bij “Let Op” staat nu ook een geel paaltje(dus groen en geel), maar het kan eigenlijk niet missen.
  Onze eerste Jos-Wandeling van 2021 bij 18C op 20 februari!! Dat er nog vele mogen volgen.
  Uiteraard weer onze bedankjes aan de samenstellers van al dit moois!!

 • Henk

  Op koningsdag 2021 gelopen, wat een topwandeling. Echt mooi. Beetje druk, maar het was een vrije dag. De steile asfaltweg kan vermeden worden, neem dan het leuke paadje rechtdoor, het staat ook in de beschrijving. Voor een longpatiënt, zoals ik, een uitkomst. De klim even daarvoor was al zwaar en een hele overwinning vond ik. Al met al een topper.

Leave a Comment