098. Eben Emael

Comments ( 5 )

 • dorothy

  Fantastische wandeling. Voor ons een complete verrassing om aan die zijde van de Maas zo mooi te kunnen wandelen. Alleen bij het ijzeren hek helemaal aan het eind is er een wijziging; je kunt niet meer links aanhouden maar moet het hek nemen en dan schuin over het veld steken.

 • John

  De veldweg in punt 5, vlak voor ijzeren hek, is zonder problemen te lopen

 • Smolders Laurette

  Super mooie wandeling hebben ervan genoten ,voor herhaling vatbaar,een goede aanrader ,bedankt

 • Kristel van Steenpaal

  Zeer mooie wandeling met afwisseling en prachtige vergezichten.
  Een aanrader

 • Etienne & Paule

  Ondanks deze miezerige dag de prachtige gevarieerde wandeling gemaakt. Het was een ervaring om over het onneembaar geachte fort te lopen wat uiteindelijk, toen het er op aankwam, zonder 1 schot is overgegeven. Routebeschrijving klopte helemaal. Jammer dat de brasserie gesloten was.

Leave a Comment