Comments ( 3 )

 • Damen

  Gisteren deze wandeling gelopen met 112 m hoogteverschil. Hier en daar mooie uitzichten, vooral vanaf de Gulperberg. Echte heuvelland route.

 • Robert Blom

  Normaliter zou vandaag weer een Midweekwandeltocht in Gulpen zijn, maar die gaat vanwege corona helaas niet door zodoende zelf deze mooie wandeling uitgekozen i.c.m. wandeling 34. Vanuit Gulpen gaat de wandeling direct goed van start met een flinke beklimming middels een holle weg naar de Gulpenerberg. Vervolgens een prachtig gebied hierachter met geweldig mooi uitzicht en door het bos naar de Golfclub. Een groot stuk door het bos en dan langs de bosrand met werkelijk schitterend uitzicht op Vijlen, Partij, Wittem e.o. Als je vervolgens denkt weer rustig terug naar Gulpen te kunnen wandelen ga je nogmaals via een weiland helemaal naar de top van de Gulpenerberg en kun je bij opnieuw genieten van een adembenemende omgeving. Via afdalingen dan weer terug naar de start. Route prima in orde en absoluut een aanrader deze wandeling.

 • Joyce

  Mooie route, maar door de regen van de afgelopen weken waren er behoorlijk veel stukken erg modderig.
  Met name bij punt 4 vlak voor je bij de boerderij bent aangekomen was het een soort moeras.
  Helemaal onderaan bij punt 6 (“Negeer bospad links en loop even verder voorzichtig omlaag.”) was het erg glibberig. Stijl hellinkje, 1 modderspoel en amper bomen/struiken om je aan vast te houden. Misschien de moeite waar om even uit te zoeken waar je uit komt als je bij het bankje van Hub Loozen rechtdoor loopt ipv linksaf…

Leave a Comment