Comments ( 6 )

 • Jacques en Francine In de Braek, Eijsden

  Wandeling 100 gedaan. Echt een Heuvelland wandeling. Heuvel op en heuvel is typerend voor deze route. Als pittig omschreven, als pittig ervaren. Maar gezien de vele mooie vergezichten en variaties van wegen en paden een aanrader voor de echte wandelaar.

  • Michael

   Mooi en goed te doen. Wat is pittig? Ik lees het in 3 van de 4 commentaren. Pittig is een ervaring en die is subjectief. Het hangt er vanaf hoe je dag ervoor was, hoe je conditie is, het weer of je goede schoenen hebt. Ik ben zelf 58 en loop elke dag in mijn middagspauze 35 minuten. Mijn loopmaatje van vandaag, Angelique, had een duidelijk betere conditie. Oké 20,5 kilometer is een stuk maar dat de route pittig of zeer pittig genoemd kan worden kan ik niet zeggen. Elke tocht heeft een begin en een einde, begin er gewoon aan, geniet en dan vergeet je of het pittig was of niet.
   De tocht heeft vele mooie panorama‘s, genoeg bankjes, is bijzonder goed beschreven en voor wat mij betreft een echte aanrader.

 • Herman Wijenberg

  Nr.100 is echt pittig. Het had voorheen flink geregend waardoor veel paden in ware modderpoelen waren veranderd. Dat maakte het extra zwaar, de pret was er echter niet minder om. Een top route met heel veel variatie en…vergeet de camera niet!

 • Marion Pluim

  Vandaag vanuit onze vakantiewoning in Hoeve Karsveld voor de vijfde keer onze favoriete Limburgse wandeltocht gelopen.
  Pittige tocht i.v.m. de lengte , zeer afwisselend en ondanks de regen waren de meeste paden nog in goede conditie.
  De beschrijving klopt nog precies, een top wandeling.

 • Jean Knarren

  Gelopen vanuit Euverum (2.5 km extra) Nr 100 is echt een ontzettend pittige tocht (480 hoogtemeters volgens onze gegevens), maar wel ontzettend mooi en heel afwisselend. Met de GPX bestanden is deze heel goed te lopen. Alleen de Belgische lus bij Teuven was deze keer heel modderig en heel moeilijk te lopen.

 • Toos

  Een topwandeling! Zelfs met temperaturen van bijna 30 graden hebben we van deze prachtige wandeling genoten. Een heerlijke stop bij het Koffiestulpke en verder over mooie paden, holle wegen, door bossen en bosranden met prachtige uitzichten. Een tocht om de hele dag voor uit te trekken!

Leave a Comment