Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Deze met klimmen en dalen “bezaaide” leuke route is aan te raden ook in de winter, zeer zeker heb je in de hellingbossen mooie vergezichten. Het stukje langs de Geulle brengt je terug bij St.Gerlach ga dan aan het einde een bezoekje brengen aan dit mooie kerkje. Leuke afsluiter.

  • Robert Blom

    Vanmiddag al vervroegd op pad om te wandelen vanwege een grote stroomstoring in het Heuvelland en vanuit Houthem vertrokken voor deze inderdaad vrij pittige wandeltocht. De start is nog even kort energie laden en dan gaat het al snel bergop, bergaf en zo ruim 6 kilometer lang. De bospaden waren wel goed te belopen en op de terugweg langs de Geul genieten van de omgeving met als toetje het schitterende Chateau Sint Gerlach. Een mooie wandeling die een rotdag toch nog kleur heeft kunnen geven. Route prima in orde.

Leave a Comment