Comments ( 2 )

 • M&M&A

  Beste wandelaar,
  Onze verwachtingen waren gisteren hoog gespannen. We wilden wederom een schitterende bloesemtocht in het zuiden maken en zochten op beschrijving deze route uit. Heel veel bloesems, prachtig weer en mooie vergezichten. Erg jammer van de afsluiter, bijna 2 km langs grote drukke verkeerswegen, terwijl het vast mogelijk zal zijn om een klein omweggetje te maken, zodat je deze domper kunt vermijden. Zonde van een mooie dag.

  • Smeets

   Reactie op M&M

   Wij hebben ook deze wandeling al tweemaal gelopen omdat die zo mooi is. De laatste 1,4 km (geen 2 km) liep door een prachtige laan met kastanjebomen maar die zijn helaas gekapt waardoor het een drukke weg lijkt. Dit doet echter niets af aan deze schitterende tocht! Je moet immers terug het dorp in en loop je altijd over asfalt. Vooral in de bloesemtijd zeer mooi dus zeker geen domper!!! Wij gaan m deze week nog eens lopen. Aanrader!

Leave a Comment