Comments ( 2 )

  • Mirsha

    Aangezien dit een boswandeling heet verwacht je ook veel door het bos te lopen. Niets is minder waar. Meer dan 60% van de wandeling gaat over asfalt en bijna de helft van de tijd loop je door een niet al te fraai dorp in België. Zeker geen aanrader en al helemaal niet met kinderen aangezien je op veel plaatsen gewoon op de openbare weg moet lopen of in de berm ernaast. Een afknapper. Alleen het laatste stuk door het bos is mooi, maar datzelfde stuk zit ook in een andere route die daar loopt. Loop dan liever die andere route zou ik zeggen

  • Robert Blom

    Vanmiddag als begin van weekend/vakantie deze wandeling gecombineerd met 201 tot totaal zo’n 11,5 km. Het begin is afdalend en erg leuk wandelen over smalle paadjes en door het bos, maar aansluitend volgt inderdaad een vrij lang stuk over asfaltwegen in Gemmenich. Bij het verlaten van het dorp duik je het bos weer in en is het genieten van de schitterende uitzichten vanuit het bos op o.a. Vaals en Aken. Route prima beschreven.

Leave a Comment