105. Berg aan de Maas

Comment ( 1 )

  • Astrid

    2de poging om deze wandeling te lopen. Vorige keer lukte het niet omdat t veerpontje uit de vaart was genomen. Ook niet gek bij windkracht 8/9. Wie gaat er dan ook wandelen……..;)). Vandaag mooi overgestoken met t gratis veerpontje. Een stukje uitwaaien langs de Maas. Langs een bos waar de eerste bosanemonen en Speenkruid bloeide. Plaatsje Leut was een lust voor het oog met een volledig gerestaureerde kerk, historische begraafplaats en een gezellig pleintje met brasserie. Even verder kom je via een kasseienweg langs Kasteel Vilain Xlll. Prachtig gelegen in het bos waar ook 2 uit de kluiten gegroeide, bloeiende magnolia’s stonden. Prachtige plaatjes leverde dat op. Nog een leuk stuk via een bogen laan.. berceau. Eenmaal terug via t pontje over de Maas, verder door Berg aan de Maas. Dan volgt een lang stuk langs t Julianakanaal. Maar via een leuk pad kom je weer terug bij de startplek. Een heerlijk lente dag achter de rug!

Leave a Comment