Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een mooie route met echt vele vergezichten, met voor elk wat wils, weilanden, veldwegen, asfalt en niet te vergeten spannende paden en holle wegen, let goed op de alternatieve route die geboden word als het heeft geregend, anders moet je nogal behendig zijn .

 • Robert Blom

  Even voor elven hedenochtend van start met een vrijwel bewolkte lucht vanuit Eys. De spoorwegovergang van het Miljoenenlijntje over en verder over het Plateau van Bocholtz naar Baneheide. Vervolgens via de Nederlands/Duitse grens naar Mamelis en omhoog naar Vijlen voor een stop en to go bij de Vijlerhof. Op de terugweg (yes! het zonnetje kwam uit) met mooie uitzichten nog eerst even door het wijndorpje Wahlwiller en dan de beklimming van de Kruisberg (pittig!) om al afdalend weer bij vertrek te komen. In het begin veel asfalt en verharde veldwegen later iets meer afwisseling op deze verder goed beschreven wandeling.

 • Bart en Petra

  Erg mooie en gevarieerde afsluiter van onze herfstvakantie en dat ook nog eens met veel zon, 18 graden maar liefst !
  Wat ons betreft een aanrader met wederom prima beschrijving 👍🏻

 • Ger

  Hele mooie wandeling. Een van mijn favorieten.

Leave a Comment