109. Simpelveld

Comments ( 4 )

 • H.MULDER

  Prachtige omgeving.

 • Robert Blom

  Planning ietwat aangepast vanwege de regen in de middag en zodoende rond 13 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats voor het Gemeentehuis (blauwe zone / 2 uur) en langs de Eyserbeek naar de Kruiswegstation in het Hellingbos. Een bezoekje aan de buurtschap Molsberg en terug afdalend mooi uitzicht over Simpelveld e.o. De route vervolgens lang het station van de ZLSM, door het Bungalowpark en over het Plateau van Bocholtz (frisse wind) weer terug naar vertrek. Routebeschrijving bij punt-5 niet helemaal correct, maar dat geven we even door.

 • Rieky en Noud

  Deze wandeling gewandeld van uit Groenpark Simpelveld was een zeer afwisselde wandeling wel mooie om deze wandeling een keer te wandelen wij zijn de bossen gewend
  de route hebben we op de gps gelopen was goed in orde bedank

 • Mark

  Prachtig korte wandeling met mooie uitzichten. Ook te doen bij regenachtig weer, er was gisteren maar één licht modderig stuk. Afgezien van een korte klim in het Hellingbos is de route over het algemeen erg vlak.

Leave a Comment